Arvostelu Lokakuu 2021 Villa Hyppykallio:

"Rentouttava ja tunnelmallinen mökki. Ihana järvimaisema kallioilla ja muutenkin kivalla sijainnilla luonnonhelmassa!"

Arvostelu Joulukuu 2022 Villa Kukka:

"Oikein hyvä mökki! Vietimme uuttavuotta kaveriporukalla ja kaikki mahtui hyvin nukkumaan. 8 ihmistä majottui mökkiin tosi mukavasti ja tilaa riitti jokaiselle! Talosta löytyi kaikki tarvittava (paljon astioita, pesuaineet yms.) ja sisätilat olivat hyvin suunniteltuja eikä siellä ollut mitään "ylimääräistä". Ulkotilat olivat mukavat ja autoja mahtui pihaan helposti 3. Viestittely Riikan kanssa sujui moitteettomasti. Kaiken kaikkiaan oikein ihana ja tunnelmallinen mökki!! Suosittelen lämpimästi :) "

Arvostelu Lokakuu 2022 Villa Kupsala:

"Kuvauksen mukainen majoitus, jossa todella hyvä varustelu ja paljon tilaa. Kaikkea oli mietitty ja isolla porukalla mahduttiin hyvin. Viihdyttiin hyvin."

Arvostelu Joulukuu 2021 Villa Huvikalliola:

"Toimiva, avara mökki suuren joukon lomailuun kauniissa ympäristössä. Lapset nauttivat talvisista leikeistä mäkisessä maastossa ja aikuiset rantasaunan löylyistä."

Arvostelu Lokakuu 2021 Villa Maaria:

"Hieno lomakokemus Villa Maariassa, jälleen kerran, kiitos isännälle ja emännälle :) Seurueemme ikäjakauma oli 13-60+, ja kaikki viihtyivät erinomaisesti. Tekemistä oli laidasta laitaan, sauna ja palju kaikkein suosituin ajanviete. Sijainti on erittäin rauhallinen, eipä häiritse liikenteen melu tai valosaaste. Erityistoiveet toteutettiin hienosti ja meille jäi kaikenkaikkiaan todella hyvä fiilis lomasta."

Arvostelu Joulukuu 2021 Villa Taikinajoki:

"Paikkana Taikinajoki on upea ja rauhallinen, varsinkin näin talvisaikaan olo oli kuin omassa talvitaikamaailmassa. Pihan sauna ja lampi tarjosivat hienoja hetkiä tähtitaivaan alla. Talo oli todella lämmin paukkupakkasillakin ja varustelu oli kattava. Keittiö ja sen tarvikkeet olivat erinomaisen toimivat isommankin seurueen juhla-aterioiden valmistamiseen. Riikan kanssa oli helppo viestitellä ja hän vastasi nopeasti, jos kysyttävää ilmeni. Kaikin puolin viihtyisä kokemus, toivomme joku päivä palaavamme paikkaan!"